Zo werkt StadKorting.nl

Elke dag de beste deals

Dagelijks worden talloze aanbiedingen online geplaatst, speciaal gericht op jouw stad of regio. Een voordelig middagje karten met vrienden, een heerlijk dagje betaalbaar ontspannen of een spotgoedkoop sterren-diner!

Er zijn veel websites die deze aantrekkelijke kortingen aanbieden en er is daarom altijd een deal die bij jou wensen past. Vandaag geen leuke actie gezien? Morgen staan er altijd weer nieuwe ervaringen en belevenissen op jou te wachten!

Uniek overzicht met alle online deals per stad

Alle websites en nieuwsbrieven volgen is een onmogelijke taak! Het kost veel tijd en je moet elke dag op zoek naar de beste deals. De oplossing is simpel! Stadkorting verzamelt 24 uur per dag alle beschikbare deals bij jou in de buurt en zet ze in een handig overzicht. Zo zie je alle aanbiedingen in één oogopslag en kies je simpel en snel de deal die bij jou past. Zo bespaar je dus veel tijd en profiteer je van honderden euro's korting!

Altijd op de hoogte met de nieuwsbrief van Stadkorting.nl

Wil je altijd op de hoogte zijn van de beste en unieke deals? Meld je gratis aan voor de Stadkorting.nl nieuwsbrief! Dan ontvang je elke dag ontvang je een bericht met een duidelijk overzicht van de nieuwste aanbiedingen bij jou in de buurt. Zo loop je een deal bij dat leuke restaurantje in de stad of unieke aanbieding voor een dagje uit nooit meer mis en ben je altijd op de hoogte van de laatste deals!

Ontvang alle deals uit jouw stad dagelijks in één nieuwsbrief